Înghețata de vanilie, 1 litru de frișcă bătută dulce, 8 gălbenușuri bătute cu sirop fierbinte din 150 ml apă și 150 gr zahăr Fiind bătute cu acest sirop fierbinte, gălbenușurile se gătesc, nu rămân crude, se bat cu mixerul până se răcește compoziția și se triplează, dacă nu mai mult. Apoi se amesteca cu frisca care a fost bătută și ea, dar ușor de data aceasta, cu o spatulă încet, încet, vanilie sau arome după gust, e de preferat sa avem o păstaie de vanilie pe care sa o fierbem odată cu siropul. Și la congelator cu ea!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.